StoryEditor
ČUVA PRIVATNOST

Mandžukić već 15 godina ljubi Ivanu iz Strizivojne, vješto je skriva od očiju javnosti

Piše DESK  /  04.09.2021., 22:18h
Mario Mandžukić nedavno je objavio kraj igračke karijere. Oprostio se emotivnim pismom, a u fokus je došao i njegov privatni život, odnosno veza s misterioznom dugogodišnjom djevojkom Ivanom Mikulić.

Ivana je rodom iz Strizivojne, a u javnosti se rijetko pojavljuje. Izbjegava kamere i glamurozna događanja, a njezine fotografije su rijetkost. Ivana nema niti profil na Instagramu. 

Njeni susjedi jednom su prilikom medijima otkrili da su Ivana i njena sestra skromne i lijepe djevojke. Ivanin otac poginuo je 2002. godine u nesreći u termocentrali Kosovo 2 u Obiliću te je djevojke odgajala njihova majka.

O vezi Ivane i Marija ne zna se puno, osim da su skupa oko 15 godine te zajedno žive.

"Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji, psom i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima", rekao je jednom prilikom Mandžukić za njemačke medije.

Jednom je prilikom otkrio i da pas spava između njega i djevojke svaku večer i to je otprilike najviše što se od Mandžukića ikad moglo čuti o privatnom životu. Ivana i dalje ostaje "najmisterioznija djevojka nogometaša na svijetu", kako su je prozvali svjetski mediji.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 00:32