StoryEditor
press u mostaru

Mamić: "Evo za koliko su neznalice prodale Oršića. Koliko moraš biti glup da ostaviš najboljeg igrača Dinama!?"

Piše desk  /  19.01.2023., 13:41h

Zdravko Mamić otkrio je na presici u Mostaru za koliko je Dinamo prodao Mislava Oršića u Southampton. Podsjetimo, Dinamo je 6. siječnja prodao Englezima Oršića, a prema službenim informacijama Englezi će Dinamu platiti šest milijuna eura i još dva milijuna kroz bonuse, od kojih je najveći onaj za ostanak Southamptona u ligi. Ugovor je potpisan na dvije i pol godine.

"Oršić je prodan za 5.75 milijuna eura"

Ipak, Zdravko Mamić je došao s drugim informacijama i pritom napao Krešimira Antolića i Antu Čačića. Za Čačića tvrdi kako je za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru govorio kako Oršić nije dovoljno dobar u kombinatornoj igri. Oršić je zabio pobjednički gol protiv Maroka u borbi za brončanu medalju.

"Kad se prije 16 mjeseci krenulo s prodajom Oršića, ja sam u tom trenutku još imao moć. Ja ne dam. Zvao me i njegov agent i molio me da ga pustim, a ja sam rekao da neću to predložiti jer Dinamo inače neće biti prvi. Zvao me i Oršić i molio me da ga pustim i rekao sam mu da ga nikad neću pustiti. A to đubre Antolić sad tvrdi da sam ja bio za prodaju Oršića i onda ga je sam prodao za 5.75 milijuna eura", rekao je Mamić pa udario na Čačića:

"Čačić je rekao da mu Oršić ne treba"

"Ja sam rekao da Oršića nikad ne bih pustio ispod 10 milijuna eura, ali da odmah imam zamjenu za njega. I ja čujem iz svojih izvora da prva ponuda dođe 4, pa 5 i onda konačno 5.75 milijuna eura i onda predsjednica Uprave zajedno s Antolićem kaže da može otići."

"A tu je i krimen da je Ante Čačić odlučio da Oršić može otići. Rekao mu je da ostane u Zagrebu prije priprema i rekao mu da zna da želi otići i da može. Koliko moraš biti glup da ostaviš najboljeg igrača Dinama. Menadžer Oršićev Hucika obavijestio me da je Čačić u Kataru pred ljudima rekao da mu ne treba i da nema smisla za kombinatornu igru."

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 06:28