StoryEditor
dragocjeni poklon

Mališanu se nakon utakmice Hajduk - Rijeka ostvario san, fotka s Poljuda je hit

Piše desk  /  15.09.2022., 12:58h

Nakon pobjede nad Rijekom (2:0) u zaostaloj utakmici SuperSport HNL-a igrači Hajduka otišli su pozdraviti Torcidu ispod njene sjeverne tribine, točnije ispod navijačkog kopa na sjeveroistoku. Međutim, u isto vrijeme s drugog kraja te tribine, jugoistoka koji je predviđen za djecu, neočekivano je krenula invazija mališana na travnjak Poljuda.

Brojni dječaci i djevojčice uletjeli su na teren i tartan Hajdukovog stadiona te se zatrčali prema stotinjak metara udaljenim idolima. Kada su došli do njih, igrači Hajduka bili su iznenađeni, a mališani su ih, naravno, odmah zamolili da im daju dresove. Mnogi su desant izvršili i s mobitelima kako bi snimili selfie s nogometašima svog kluba.

Hajdukovci su malim navijačima ispunili želje, nakon čega su se djeca zatrčala natrag, na tribine, presretni zbog darova koje su dobili. Tako je nastala fotografija Dalmatinskog portala koja je dirnula tisuće navijača Hajduka i možete je vidjeti na vrhu teksta. Prikazuje dječaka kako oduševljen dresom koji je dobio kleči na terenu zahvaljujući nebesima. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:18