StoryEditor
Denis Tot

Makedonski mediji potvrdili: Hrvatski rukometaš je pretučen prije smrti, uhićeni muškarac i djevojka

Piše desk  /  09.04.2022., 16:35h
Makedonski mediji danas prenose da je hrvatski rukometni internacionalac Denis Tot pretučen prije smrti koja je jučer potresla javnost na ovim prostorima.

Dok se Tot još borio za život, pojavile su se informacije da je pretučen. Međutim, nakon što je izgubio životnu bitku, iz njegovog kluba Butela priopćili su da je doživio srčani udar.

No, danas se dogodio novi preokret. Makedonska televizija Telma ekskluzivno je prenijela da su uhićene dvije osobe za koje se sumnja da su pretukle nekadašnjeg člana popularnog španjolskog kluba Ademar Leon.

Doktori sudske medicine riješili su dileme koje su se pojavile u javnosti. Tot je dobio udarac u glavu i ozljeda mozga izazvala je smrt.

Potvrdu o tome Telma je dobila i od skopskog tužiteljstva i trenutno se čeka dokumentacija za otvaranje predmeta. Od dokaza će zavisiti kako će se slučaj tretirati, kao ubojstvo ili nasilje sa smrtnim posljedicama.

Već su dvije osobe privedene. U pitanju su momak i djevojka, a za trećom osobom se još uvijek traga. Navodno, postoji i snimka na kojoj se vidi da je Denis Tot bio u društvu spomenute tri osobe tijekom noći kada je zadobio kobni udarac.

Karijera Tota prisilno je prekinuta na tragičan način. Igrao je za Bjelovar, Poreč, Ademar Leon i Bruck.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:12