Lusail, 13.12.2022. - Polufinalna utakmica SP-a Katar 2022 Hrvatska - Argentina na stadionu Lusail Iconic. Na fotografiji Luka Modrić, Lovro Majer. foto HINA/ Damir SENČAR/ dkDAMIR SENČAR -
StoryEditor
nakon poraza od argentine

Majer: Ubio nas je jedanaesterac

Piše hina  /  13.12.2022., 23:21h

Sve moramo napraviti u utakmici za treće mjesto kako bi zadovoljni napustili prvenstvo, komentirao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer nakon polufinalnog poraza od Argentine (0-3).

„Glupo je valjda komentirati i sada se žaliti, ali mi mislimo da je trebao biti korner prije prvog pogotka i jedanaesterca. Isto tako, nisam siguran da je bio jedanaesterac. Moramo čestitati Argentini, zasluženo su nas pobijedili. Bilo je 3-0, tome se nema što dodati“, izjavio je Lovro Majer i potom odgovorio je li postojao umor nakon teške četvrtfinalne utakmice protiv Brazila.

„Ne, nije bilo umora. Ubio nas je jedanaesterac, a potom i brzi drugi pogodak. Teško je nakon toga vratiti se u igru protiv tako kvalitetne i iskusne reprezentacije kao što je Argentina. Nama ostaje utakmica za treće mjesto i moramo napraviti sve kako bi ovo prvenstvo napustili zadovoljni. Napravili smo puno toga i zato bi bilo lijepo da bude sretan kraj“.

Dnevnik.ba

09. prosinac 2023 03:13