StoryEditor
hrvatski veznjak

Majer najavio novi pohod na uspjeh: "Idemo u Ligi nacija po pobjedu!"

Piše desk  /  22.12.2022., 08:46h

Tri dana nakon spektakularnog dočeka na središnjem zagrebačkom trgu hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer osvrnuo se na Svjetsko prvenstvo u Katru na kojem je s Vatrenima osvojio broncu te najavio iduće izazove koje ga čekaju s reprezentacijom.

Nogometaš Rennaisa trenutačno se nalazi na odmoru u Zagrebu, a o Svjetskom prvenstvu u Katru ima samo lijepe riječi:

"Sve je bilo fenomenalno, bili smo tamo mjesec dana. Svaki dan je bio ispunjen. Sve je bilo na nivou, vrijeme, hotel, rezultat, sve je bilo savršeno", kazao je Majer pa otkrio osjeća li još umor:

"Osjeti se umor, ali nema mi ljepše stvari od dolaska u Zagreb. Najsretniji sam, ovdje napunim baterije, još sam tu nekoliko dana i onda se vraćam u Francusku".

Vatreni su osvojili treće mjesto i brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu, a Majer tvrdi da ne žali zbog poraza od Argentine u utakmici za finale:

"Ne mogu reći da žalim, mislim da je ovo treće mjesto velik uspjeh za reprezentaciju i naciju. Možda je utakmica mogla otići u drugom smjeru zbog onog penala, ali moram reći da su Argentinci zasluženo pobijedili. Bilo je to nezaboravno", rekao je za DNEVNIK.hr.

Više od 80 tisuća ljudi dočekalo je Vatrene na središnjem zagrebačkom trgu:

"Doček je bio čudo. Pitanje je hoće li se to ikada više ostvariti, nadam se da hoće. Prije četiri godine bio sam na Trgu kao navijač. Nema boljeg od toga".

U lipnju sljedeće godine pred Vatrenima je poluzavršnica Lige nacija.

"Kao na Svjetskom prvenstvu, idemo po to zlato. Idemo ovo pokušati osvojiti", zaključio je Majer.

Dnevnik.ba

19. srpanj 2024 15:38