StoryEditor
potpora mladoj sportašici

M.T. Abraham Grupa je novi sponzor Lane Pudar

Piše desk  /  19.07.2022., 13:02h

"Dijeleći zajedničku strast prema vještini i uspješnosti, ponosni smo što podržavamo Lanu i njezin izvanredni talent u daljnjoj potrazi za izvrsnošću i dosezanju novih visina"

Sa samo 16 godina sjajna plivačica Lana Pudar dokazuje da je do sada neviđeni plivački talenat iz Mostara.

Tijekom ovog mjeseca u samo 10 dana osvojila je 5 medalja, od čega 4 zlatne i 1 srebrenu.

Nastupi ovom mjesecu krenuli su s Mediteranskim igrama, gdje je osvojila zlato u disciplinama 100 i  200 metara delfin.

Svoje briljantne nastupe nastavila je na Europskom  juniorskom prvenstvu u Bukureštu. Osvojila je dvije zlatne medalje, u disciplinama 50 i 200 metara delfin, te srebro u disciplini 100 metara delfin.

Po prvi put u svojoj karijeri Lana je nastupala i na Svjetskom seniorskom prvenstvu i osigurala prolaz u finale čak dva puta. U disciplini 200 metara delfin zauzela je šesto mjesto, što je najbolji rezultat BiH plivanja ikada,  dok je u disciplini 100 metara delfin bila osma.

"Dijeleći zajedničku strast prema vještini i uspješnosti, ponosni smo što podržavamo Lanu i njezin izvanredni talent u daljnjoj potrazi za izvrsnošću i dosezanju novih visina", istaknuo je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Grupe, novog sponzora mlade plivačice.

Uspješnoj tvrtki riječi zahvale uputila je i Lana Pudar. 

"Veoma sam zahvalna M.T. Abraham Grupi na velikoj podršci i ogromna mi je čast što je moje rezultate prepoznala jedna ovako renomirana kompanija. Podrška koju pružaju meni i mome klubu daje mi dodatnu motivaciju za napredak i ostvarenje još boljih rezultata u budućnosti. Svakako da ću se još više potruditi da tu podršku i povjerenje opravdam“, istaknula je Lana.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 20:19