M.T. Abraham Group organizira odlazak svojih zaposlenika i njihovih obitelji na povijesnu utakmicu Zrinjskog u BratislaviFENA
StoryEditor
promocija Zrinjskog u inozemstvu

M.T. Abraham Group organizira odlazak svojih zaposlenika i njihovih obitelji na povijesnu utakmicu Zrinjskog u Bratislavi

Piše fena  /  22.08.2022., 14:19h

Ostala su još 3 dana do 25. kolovoza, velikog dana za BiH nogomet kada HŠK Zrinjski Mostar igra povijesnu utakmicu play-offa za ulazak u UEFA konferencijsku ligu. U Bratislavi se očekuje više od 2000 navijača koji će bodriti igrače u najvažnijoj utakmici u povijesti kluba.

HŠK Zrinjski je uz podršku generalnog sponzora M.T. Abraham Group, zajedno s upravom kluba i sportskim trenerskim timom, kreirao veliki razvojni plan za promociju Zrinjskog u inozemstvu. Klupski cilj je redovito se plasirati u europska natjecanja, a čini se da je na dobrom putu da ga i ostvari, najavili su iz M.T. Abraham Groupe.

Za ovu utakmicu u Bratislavi M.T. Abraham Grupa organizira odlazak svojih zaposlenika i njihovih obitelji na utakmicu, a u sklopu zajedničkog nastojanja da pruže maksimalnu podršku igračima, istaknuli su.

HŠK Zrinjski je klub broj 1 u BiH i bez obzira na rezultat u Bratislavi nastavit će dominirati ligom BiH i pokušati osvojiti sve moguće titule, ocjenjuju u M.T. Abraham Groupi.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:14