StoryEditor
neka igre počnu

Luka Modrić u samo tri riječi poslao poruku Hrvatima i svijetu

Piše desk  /  21.11.2022., 07:13h

Prvenstvo je počelo, prva utakmica je prošla, a Hrvatskoj predstoji sudar s Marokom na otvaranju. Kapetan Hrvatske poslao je snažnu poruku svima i dodatno podigao atmosferu u hrvatskoj javnosti

Hrvatska nogometna reprezentacija prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru igra u srijedu kada izabranici Zlatka Dalića kreću u pohod na obranu svjetskog srebra iz Rusije.

Protivnik je neugodni Maroko, momčad koja je na dosta pozicija pokrivena odličnim pojedincima, no niti izbornik niti igrači ne bježe od uloge favorita. Barem kada je prolazak skupine F u pitanju.

Upravo će sudar s Marokancima biti ključan za dobar start na Mundijalu i pobjeda je imperativ. Stoga je kapetan Vatrenih Luka Modrić poslao vrlo snažnu poruku u samo tri riječi onda kada je prvenstvo startalo.

- Mi smo spremni - objavio je Modrić na društvenim mrežama.

Hrvatska je u grupi još s Belgijom i Kanadom i niti u jednoj utakmici protivnik nije nadmoćan. Dapače, ovakva Hrvatska bi za Kanadu morala biti nepremostiva prepreka dok su Belgijci, iako na papiru snažni, u laganom padu.

Ipak, ne treba se zanositi i treba ići korak po korak. Ova Hrvatska puno je zrelija nego ona iz Rusije i jednom kada se skupina apsolvira sve je moguće.

Inače, Svjetsko prvenstvo započelo je spektakularnom ceremonijom nakon koje je Ekvador pobijedio domaćina Katar 2-0.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:35