StoryEditor
slovenski košarkaš

Luka Dončić sukobio se s majkom zbog vlastitih brendova

Piše hina  /  08.09.2022., 07:30h

Luka Dončić, najbolji slovenski košarkaš i NBA zvijezda Dallas Mavericksa, sukobio se s vlastitom majkom jer želi vratiti potpunu kontrolu nad svim vlastitim brendovima

Ugledni američki novinar Marc Stein je objavio kako je Dončić podnio službeni zahtjev Državnom uredu za patente i pečate, u Sjedinjenim Američkim Državama, u kojem traži da se poništi registracija zaštitnog znaka „Luka Doncic 7“ koji je trenutačno u vlasništvu njegove majke Mirjam Poterbin.

Ranije je, naime, slovenski košarkaš želio registrirati svoj brend „Luka Doncic“, ali je spomenuti Državni ured za patente i pečate odbio taj zahtjev zbog postojanja brenda koji još sadrži broj 7.

Naknadno je Dončićeva majka odbila otkazati spomenuti brend, a sam Dončić ne želi biti povezan s njim i ne odobrava usluge koje se nude pod tim imenom.

Dončić se trenutačno sa slovenskom reprezentacijom nalazi na EuroBasketu. Nakon pet kola Slovenija, koja brani europski naslov, se nalazi na prvom mjestu skupine B sa četiri pobjede i jednim porazom.

Dnevnik.ba

24. srpanj 2024 13:36