StoryEditor
prvijenac

Lovro Majer golčinom bacio u trans Francuze

Piše Desk  /  20.11.2021., 22:25h
Tait je s lijeve strane ubacio šesnaesterac, na drugoj je pronašao Laborde koji glavom vraća na peterac, a tamo je bio Lovro, koji ju je slabijom, desnom ubacio u mrežu..

Problemi s kukom sada su daleko iza njega, a on igra najbolji života. Lovro Majer ne prestaje blistati! Fenomenalni veznjak zabio je prvijenac u dresu novog kluba, Rennesa.

Rennes je poveo u osmoj minuti preko Terriera, a dvadeset minuta kasnije Majer je udvostručio vodstvo svoje momčadi. Rennes je ušao u protivnički šesnaesterac s velikim brojem nogometaša, Tait je s lijeve strane ubacio šesnaestera, na drugoj je pronašao Laborde koji glavom vraća na peterac, a tamo je bio Lovro, koji ju je slabijom, desnom ubacio u mrežu.

Majer je još jednom potvrdio da je u fantastičnoj formi, Francuzi su se zaljubili u njega nakon što je pokazao svu raskoš svog talenta u utakmicama protiv Mure i Lyona (kad je krenuo od prve minute), a sada je izvjesno kako si je Bruno Genesio nabavio standardnog prvotimca.

Podsjetimo, Majer je ovog ljeta za 12 milijuna eura prešao iz zagrebačkog Dinama u Rennes, koji mu je treći klub (bio u Lokomotivi) u profesionalnoj karijeri, nedavno je dobio i poziv Zlatka Dalića, a do Katara je puno vremena, a čini se kako ćemo u Majeru imati vrlo jakoga aduta i konkurenta za veznu liniju.

Rennes trenutačno kod kuće vodi protiv Montpelliera s 2-0, a gosti igraju s igračem manje jer je 41. minuti drugi žuti dobio Savanier..

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:55