StoryEditor
instagram

Lovren prekinuo šutnju, poslao poruku iz Dohe

Piše desk  /  25.03.2022., 08:59h
Hrvatski branič se s Hrvatskom priprema za prijateljske susrete protiv Slovenije i Bugarske

Dejan Lovren je na ljeto 2020. godine prešao iz Liverpoola u ruski Zenit s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Liverpool je dobio 12 milijuna eura odštete, a hrvatski reprezentativac navodno između 2,5 i 3,5 milijuna eura plaće.

Lovren je u Zenitu, koji mu je vjerojatno i zadnji veliki ugovor u igračkoj karijeri, zadovoljan i sigurno mu nije lako napustiti klub koji se našao pod sankcijama ostatka svijeta zajedno sa Rusijom. Otkako su Rusi napali Ukrajinu njihovi su klubovi i reprezentacija izbačeni iz svih ozbiljnijih natjecanja na svijetu, a brojni stranci su napustili rusku ligu i klubove i sreću odlučili potražiti drugdje.

Lovren se od početka invazije na Ukrajinu nije oglašavao niti imao bilo kakve objave na društvenim mrežama, a nije odlučio ni napustiti Zenit, barem za sada. U utorak je s Hrvatskom otputovao u Dohu na prijateljske susrete sa Slovenijom i Bugarskom, a sada se ipak odlučio oglasiti na društvenim mrežama.

Hrvatski branič se vjerojatno potpuno oporavio od ozljede, no od 12. prosinca nema kontinuitet nastupa. S druge strane, muku muči s odlukom koja će mu usmjeriti karijeru, ostati u Zenitu ili ne. Jasno je da prolazi kroz teže dane, ali Lovren je u Instagram storyju istaknuo kako je sve to dio života.

"Nekad sam gore, nekad dolje. Sve u svemu to je poanta života, iskusiti obje strane. Na tebi je da se ustaneš i kreneš ispočetka...", poručio je Lovren.

image

Lovrenova objava na Instagramu

SCREENSHOT -

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 20:36