StoryEditor
neobična ponuda

Lovren pisao mladencima: Ako rezervirate salu u mom hotelu bit ću vam gost

Piše desk  /  14.08.2022., 14:33h

Noćenje u Lovrenovom hotelu za dvije osobe u apartmanu s balkonom u ovom periodu sezone iznosi 548 eura.

Dejan Lovren obratio se mladencima koji planiraju svadbu te ih pokušao potaknuti da rezerviraju salu u njegovom hotelu ponudivši im - sebe kao gosta.

"Uračunajte me kao gosta ako budete imali vjenčanje u hotelu Joel u Novalji", napisao je Lovren podijelivši objavu svog hotela o ponudama za organiziranje vjenčanja. Njegova objava brzo je privukla pažnju tviteraša. "Ne izgleda loše taj hotel, rezerviram za sklapanje životnog partnerstva i onda tjeram Lovrena da gleda", "Rezervirala bih i natjerala ga da gleda Disney+", šalili su se neki od njih.

U hotelu Joel nude mladencima da rezerviraju cijeli hotel za sebe i svoje uzvanike. "Smanjite broj uzvanika na one najmilije i povedite ih na predivan otok u Hrvatskoj i rezervirajte cijeli luksuzni hotel", poručili su u objavi, koju je Lovren podijelio.

Lovren je hotel s četiri zvjezdice otvorio 2018. godine. Hotel je smješten u Novalji i ima kapacitet od 58 kreveta. Ranije se pisalo da je u taj projekt arhitektonskog studija Metrocubo investirano oko tri milijuna eura.

Noćenje u Lovrenovom hotelu za dvije osobe u apartmanu s balkonom u ovom periodu sezone iznosi 548 eura.

Inače, nogometaš je 2021. godine objavio da je u hotel smjestio obitelji pogođene potresom na petrinjskom području. 

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 06:45