14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. Dejan LovrenGORAN STANZL/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
hrvatski nogometaš

Lovren čestitao Đokoviću: Svaka čast Nole! Neka si im objasnio u srcu Londona

Piše desk  /  10.07.2022., 19:59h

Novak Đoković sedmi je put u karijeri osvojio Wimbledon. U finalu je ovaj put svladao Nicka Kyrgiosa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Srpski tenisač tako je obranio naslov u Wimbledonu i ukupno 21. put pobijedio na Grand Slamu. Njegovu pobjedu proslavio je hrvatski nogometaš Dejan Lovren.

Branič hrvatske reprezentacije koji trenutno nastupa za ruski Zenit oglasio se na Instagramu kako bi Đokoviću čestitao na pobjedi te je napisao: "Svaka čast Nole! 21. Grand Slam. U srcu Londona, neka si im objasnio." Dodao je Lovren kasnije i čestitku za Gorana Ivaniševića uz kratko: "Bravo, Gorane!", prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Đoković je osvojio turnir, ali mu to neće pomoći na ATP ljestvici. Naime, Đoković će pasti četiri mjesta i od ponedjeljka će biti sedmi tenisač svijeta jer se Wimbledon ove godine nije igrao za bodove. To je odgovor ATP-ja i WTA-a na odluku čelnika Wimbledona da na njemu ne mogu nastupiti ruski i bjeloruski tenisači i tenisačice.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:10