StoryEditor
london

Lopovi napali bivšeg igrača Dinama: Prijetili su mu bejzbol palicom, nisu se dobro proveli

Piše desk  /  01.12.2021., 08:54h
Policija je brzo putem DNK pretrage identificirala pljačkaša, koji je dobio pet godina zatvora

Bivši nogometaš Dinama, Arsenalov Brazilac Gabriel, doživio je napad u svojoj kući. Srećom, sve je imalo sretan epilog. Brazilskog stopera koji je prije tri godine bio u Dinamu naoružani lopovi su zamijetili u gradu, pratili su ga do kuće, a zatim ga napali u u garaži i uz prijetnju bejzbol palicama zatražili ključeve automobila i osobne dragocjenosti.

Ovaj se uspješno suprotstavio, udario je u lice napadača i hrvao se s njim sve dok lopov nije pobjegao. Policija je brzo putem DNK pretrage identificirala pljačkaša koji je dobio pet godina zatvora zbog napada i nošenja oružja. "Sreća da je Gabriel sportski tip u odličnoj formi te su se on i kolega koji je bio s njim uspjeli obraniti od napada", rekla je sutkinja.

Napadač, 26-godišnji Abderaham Musa, i ranije je bio osuđivan. Slučaj kao što je ovaj koji se dogodio u kolovozu, u Londonu se dogodio i prije dvije godine kad su napadnuti Sead Kolašinac i Mesut Özil. I taj je slučaj završio na sličan način, Kolašinac je uspio otjerati pljačkaše.

Dnevnik.ba

16. siječanj 2022 19:16