StoryEditor
vratar fenerbahčea

Livaković na udaru turskih medija: "Zapitam se kako je taj čovjek prvi vratar hrvatske reprezentacije"

Piše desk  /  13.04.2024., 08:46h

Fudbaleri Olympiacosa su poslije velike borbe slavili protiv Fenerbahčea u prvom meču četvrtfinala Lige konferencije rezultatom 3:2. Poslije utakmice turski mediji su "razapeli" vratara Fenera Dominika Livakovića.

Iako je pred turskom ekipom tek uzvratni susret u kojem i dalje imaju šanse da izbore plasman u polufinale Lige konferencija, turska javnost, predvođena predstavnicima medija je izuzetno nezadovoljna prvom utakmicom i porazom, za koji je direktno okrivila Livakovića.

Reprezentativac Hrvatske je prvi gol primio u 9. minutu kada ga je Kostas Fortounis svladao s 20-ak metara, a zatim je u 32. isti igrač asistirao Stevanu Jovetiću za 2:0.

Potom je u 57. minutu Chiquinho pogodio za 3:0, ali su Dušan Tadić  i Irfan Can Kahveci  svojim golovima uspjeli da ublaže poraz.

„Livaković je jedan od problema u ekipi jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima, moram da se zapitam kako je moguće da je taj čovek vratar u hrvatskoj reprezentaciji“, rekao je novinar Emre Bol.

Njegov kolega Ilker Jagchioglu je istakao da bi bilo koji turski golman bio zamenjen već na poluvremenu.

„Obrani barem jedan šut“, poručio je Jagchioglu Livakoviću.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 05:46