StoryEditor
najbolji igrač hnl-a

Livajin agent: "Marko ima ponude, ali jedini cilj mu je titula s Hajdukom"

Piše desk  /  24.01.2023., 12:06h

Turski mediji prošli su tjedan pisali da dva kluba iz tamošnje prve lige žele dovesti najboljeg igrača Hajduka Marka Livaju. Jedan od tih medija otišao je tako daleko da je napisao da Livaja sigurno prelazi u Konyaspor, no to se nije dogodilo, a i neće, tvrdi njegov agent Vincenzo Cavaliere.

"Marko je sjajan igrač i naravno da nam stižu ponude. Dosta klubova ga želi dovesti, no on je jako zadovoljan u Hajduku i tu se osjeća najbolje. Cilj mu je osvojiti naslov prvaka s Hajdukom i mislim da to u svakoj utakmici pokazuje i na terenu", rekao je Cavaliere za Index.

Najproduktivniji napadač lige

Livaja je trenutno najbolji ofenzivni igrač u SuperSport HNL-u. Predvodi ligu u broju golova (12) i asistencija (7). U prošlom je kolu zabio pobjednički pogodak protiv Šibenika. S Hajdukom je osvojio Kup prošle sezone.

Ove će se sezone imati priliku boriti i za titulu prvaka. Nakon 18 kola Dinamo je prvi na ljestvici s četiri boda više od Hajduka te utakmicom manje. Dinamo je kiksao u prošlom kolu odigravši 0:0 s Goricom na Maksimiru. 

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
20. travanj 2024 00:43