StoryEditor
Peter Crouch

Legendarni engleski napadač vraća se na teren u 42. godinu

Piše desk  /  07.10.2023., 09:29h

Član League One, odnosno engleski trećeligaš Burton Albion na društvenim mrežama objavio je fotografiju umirovljenog kultnog napadača Petera Croucha koji pozira s njegovim dresom sa svojim prezimenom i brojem 15 te u statusu najavio "veliki povratak", istaknuo datum 9. listopada i hešteg #backstronger.

Iako su se mnogi ponadali povratku 201 cm visokog 42-godišnjaka, koji je nakon završetka karijere 2019. postao televizijsko lice i možda još i povećao popularnost iz igračkih dana, čini se da se ipak radi o nečem drugom.

Burton Albion u ponedjeljak igra protiv Cambridge Uniteda i nada se pomaku prema sredini ljestvice jer trenutačno s 10 bodova iz 11 kola drži 18. mjesto u ligi s 24 momčadi. Neki kalkuliraju da će Crouch zaigrati ili da će postati novi menadžer kluba.

"Nije sve onako kako se čini", tajanstven je ostao i Crouch podijelivši objavu kluba, ali hešteg u njoj ipak daje naslutiti da će njegovo pojavljivanje na stadionu Pirelli ipak prvenstveno imati veze s njegovim podcastom Back Stronger.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:24