StoryEditor
bitka s karcinomom

Legendarni Ćiro otkrio čega se najviše boji: "Kad čujem tu riječ, odmah se oznojim"

Piše desk  /  28.10.2021., 12:06h
Legendarni nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević u 87. godini života vodi novu bitku, i to s karcinomom koji je metastazirao, na istom mjestu na kojem je operiran prije 17 godina.

O svojoj borbi u zlatnim godinama progovorio je za Gloriju. 

“Fali mi mladosti i mladenačke energije. Unatoč vježbanju, tonus mišića nogu mi, nažalost, više nije kao u mladića i zapravo je moj korak postao starački nestabilan. Ali, pravim se važan pa hodam kao vojnik. Ne znaju ljudi koliko se naprežem za svaki korak. Ako sve ovo preživim, morat ću hodati sa štapom”, priznao je Ćiro.

Govoreći o smrti, priznao je da bi volio umrijeti u snu, bez puno pompe. U cijeloj priči, jedna mu riječ izaziva nelagodu, a to je – oporuka.

“Joj, kad čujem tu riječ, odmah se oznojim. Nije to lako. Valjda će moji biti dovoljno razumni, ne mogu ja ništa odnijeti sa sobom na drugi svijet”, rekao je te se u svom prepoznatljivom stilu našalio o vlastitom sprovodu.

“Jedan mi prijatelj kaže – Ćiro, ako ti na sprovod dođu svi oni koji su se ikad fotografirali s tobom, bit će to kolona od Dubrave do Mirogoja”, našalio se omiljeni izbornik.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:47