StoryEditor
nottingham

Legenda Liverpoola napravila incident sličan Ronaldovom: Oteo je mobitel dječaku

Piše desk  /  03.09.2022., 10:06h

Legendarni nogometaš Liverpoola Jamie Carragher vidno ljutit napravio je skandal tijekom utakmice Nottingham Foresta i Tottenhama na City Groundu.

Carragher, koji sada radi kao komentator Sky Sportsa, obilazi utakmice i nogometne stadione u Premiershipu, ali posao sa City Grounda neće pamtiti po dobrom.

Ondje je nekadašnji defenzivac napravio skandal. Carragher je na tribinu ušao vidno nervozan, a onda mu je jedan od navijača Nottinghama doviknuo i uvrijedio ga. Iskoristio je pogrdan naziv za igrače i navijače Liverpoola.

U tom trenutku bijesni Carragher otima mobitel dječaku i fanu Nottinghama koji ga je snimao, iako je nejasno je li upravo to osoba koja ga je uvrijedila pogrdnim nazivom.

Zgrabio je njegov telefon s ozbiljnim izrazom lica odbijajući ga vratiti prije nego što su utrčali članovi osiguranja i zaustavili incident. Na kraju je mobitel vraćen vlasniku.

Ovaj skandal britanske medije podsjetio je na onaj od prije nekoliko mjeseci kada je Cristiano Ronaldo razbio telefon autističnom dječaku koji ga je snimao tijekom izlaska s terena. Obitelj dječaka pokrenula je tužbu protiv Ronalda.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 04:05