StoryEditor
najviše vjeruje argentini

Legenda Engleske prognozirala domet Vatrenih: Bit će ispred Belgije, biram ih i protiv Njemačke...

Piše desk  /  14.11.2022., 20:28h

"Mislim da će Hrvatska završiti na vrhu grupe, uvijek je strašno dobra na turnirima. Belgiji će biti teško, provući će se. Maroko će biti treći, Kanada četvrta."

Jamie Carragher, proslavljeni Liverpoolov branič i analitičar Skya, predvidio je rasplet Svjetskog prvenstva u Kataru za The Telegraph. Hrvatska je u skupini s Marokom, Belgijom i Kanadom, a bivši engleski reprezentativac Carragher smatra da će Hrvatska završiti na vrhu skupine:

"Mislim da će Hrvatska završiti na vrhu grupe, uvijek je strašno dobra na turnirima. Belgiji će biti teško, provući će se. Maroko će biti treći, Kanada četvrta.", prenosi Index.hr.

Carragher: Hrvatska će ispasti od Portugala

Hrvatska bi u tom slučaju igrala s drugoplasiranom reprezentacijom između Njemačke, Japana, Španjolske i Kostarike. Carragher smatra da bi to trebala biti Njemačka: "Biram Hrvatsku. Nisam baš toliko impresioniran Njemačkom zadnjih godina. Engleska je s njima igrala na Euru, vidio sam ih i u Ligi nacija. Hrvatska s Modrićem, koji je još uvijek jedan od najboljih igrača u svjetskom nogometu... Mogla bi proći."

U četvrtfinalu bi Hrvatska tada išla na Portugal. "Mislim da ipak imaju nešto više od Hrvatske. Stvarno su dobra reprezentacija", rekao je Carragher i dodao da će Argentina osvojiti Svjetsko prvenstvo.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 00:26