StoryEditor
potvrđen interes

L‘Equipe: Španjolski velikan želi hrvatskog reprezentativca, stupio je u pregovore s njegovim klubom

Piše DESK  /  25.08.2022., 14:20h

Majer je u prvoj sezoni za Rennes postigao 11 golova te imao 13 asistencija, a L‘Equipe ga je uvrstio u momčad sezone.

Atletico Madrid razmišlja o Lovri Majeru. L'Equipe je objavio kako španjolski prvoligaš prati 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca koji je u kolovozu prošle godine došao u francuski Rennes iz zagrebačkog Dinama u transferu vrijednom 12 milijuna eura.

Ugledni francuski medij tvrdi kako su pregovori između dvaju klubova već počeli. "Majer se dobro osjeća u Rennesu, ali mogla bi ga zavesti mogućnost igranja Lige prvaka s momčadi Diega Simeonea", stoji u tekstu L'Equipea, prenosi Index Sport.

Majer je u prvoj sezoni za Rennes postigao 11 golova te imao 13 asistencija, a L'Equipe ga je uvrstio u momčad sezone. Već se početkom lipnja pisalo kako ga želi madridski klub, a spominjao se i interes RB Leipziga te PSG-a.

Prema Transfermarktu, Majer vrijedi 20 milijuna eura. Ugovor s Rennesom ima do 2026. godine. Za hrvatsku reprezentaciju upisao je osam nastupa i postigao dva gola. Gotovo će se sigurno naći na popisu izbornika Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo u Kataru, koje se održava u studenom i prosincu ove godine.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 02:25