StoryEditor
iz prve ruke

Krkić o Ibrahimoviću: Veliko srce, nitko ne može reći ništa loše o njemu

Piše Desk  /  02.04.2022., 10:29h
Zlatan Ibrahimović je bez ikakve dileme jedan od najboljih napadača svijeta u proteklih 20 godina. Čudesni Šveđanin bh. podrijetla igrao je za velikane svjetskog nogometa, a među njima je bila i Barcelona, gdje se međutim nije najbolje uklopio.

I dok su ga mnogi smatrali lošim, jer je znao često napraviti ozbiljne probleme na terenu, ali i izvan njega, Krkić je ispričao što se dogodilo u Barceloni po dolasku švedskog napadača.

"Kada razmišljam o njemu uvijek mi se jave riječi koje mi je rekao kada je došao. Imao sam 20 godina, a on je već bio Zlatan. Nije me znao, pa me pozvao u svlačionicu. Popričali smo nasamo i odmah mi je poraslo samopouzdanje", rekao je Krkić za talijansku Gazzettu dello Sport i zatim je otkrio detalje razgovora s Ibrom, prenosi Sportsport.ba. 

"Rekao mi je: 'Ne brini, sad sam ja ovdje'. Želio je da znam da će biti tu za mene. Prijatelji me često pitaju kako bih ga opisao u jednoj rečenici. Rekao bih im 'veliko srce'. Nakon tih riječi svaki trening je bio izazov kojeg sam silno želio svladati".

Međutim, odnos između Zlatana i tadašnjeg trenera Pepa Guardiole nije bio najbolji i švedski napadač je otišao iz kluba. Krkić tvrdi kako nitko ne bi smio nijednu lošu riječ reći o Ibrahimoviću.

"Apsolutno nitko ne može reći ništa loše o Ibri, ali smatram da mu te sezone nije ukazano poštovanje koje je zaslužio. Postigao je ključne golove, uvijek je igrao srcem i bio je primjer za sve", istaknuo je Krkić.

Zlatan Ibrahimović je u dresu katalonskog velikana odigrao ukupno 46 utakmice i postigao je 22 gola. S druge strane Krkić u 163 utakmice postigao 41 gol, a iz kluba je otišao 2014. godine, piše Večernji.ba.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 20:43