StoryEditor
istječe mu ugovor

Kramarić mijenja klub na kraju sezone, Hoffenheim neće zaraditi ni euro?

Piše desk  /  23.09.2021., 11:02h
Andrej Kramarić ugovor s Hoffenheimom ima do kraja sezone, a njemački mediji javljaju kako je teško očekivati da će hrvatski reprezentativac produljiti ugovor.

Kramarića posljednjih dana španjolski mediji povezuju s Valencijom. Španjolski klub već mjesecima prati situaciju oko Kramarića i spreman mu je u siječnju ponuditi ugovor te ga dovesti sljedećeg ljeta kao slobodnog igrača, piše Index Sport.

Prošla sezona bila je najbolja golgeterska za Kramarića otkako je napustio HNL. Postigao je 20 ligaških golova, a više je zabio samo u Rijeci (21). Iza Lewandowskog, Halanda i Andrea Silve Kramarić je četvrti najbolji strijelac Bundeslige. Također, postao je prvi Hrvat koji je u Bundesligi zabio 20 golova u jednoj sezoni.

"U ovom trenutku ne vidim ponudu koja bi za nas bila atraktivna. Ne mora se uvijek zaraditi na igraču, Kramarićev dolazak prije pet i pol godina je za nas bio profitabilan", rekao je nedavno direktor Hoffenheima Alexander Rosen i tako najavio da su u klubu spremni na Kramarićev odlazak na kraju sezone.

U klub je došao 2016. godine iz Leicestera za cifru od 11 milijuna eura. Do sada je zabio 82 gola u 165 utakmica Bundeslige. Prema Transfermarktu je najvrjedniji igrač Hoffenheima, vrijednost mu je procijenjena na 28 milijuna eura.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 20:18