StoryEditor
liga prvaka

Kovačićev Chelsea u Londonu traži osvetu protiv Modrićevog Reala. Ima li Napoli rješenje za Milan?

Piše desk  /  18.04.2023., 09:01h

U utorak se u terminu od 21 sat igraju prve dvije uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Za mjesto u finalu borit će se na Stamford Bridgeu u Londonu Chelsea i Real Madrid, odnosno Napoli i Milan, koji svoju utakmicu igraju u Napulju na stadionu Diego Armando Maradona.

Chelsea Matea Kovačića u utakmicu ulazi s teškim zadatkom pokušaja preokreta 0:2, s koliko je Real slavio u prvom ogledu. Momčad Luke Modrića je pred nešto više od 63.000 navijača na svom stadionu u prvom susretu slavila golovima koje su postigli Karim Benzema i Marco Asensio. Sudit će Talijan Daniele Orsato, sudac kojeg Modrić ne pamti po dobrome, ali ni Kovačić.

Podsjetimo, Orsato je dosudio kontroverzni penal za Argentinu u polufinalu SP-a u Kataru nakon čega je Modrić rekao kako je Talijan jedan od najgorih sudaca i kako je taj penal uništio Hrvatsku.

Milan Ante Rebića kod vodeće momčadi talijanskog prvenstva dolazi s minimalnom prednošću 1:0 iz prve utakmice. Nju je golom iz 40. minute osigurao Ismael Bennacer. Utakmicu će voditi Poljak Szymon Marciniak.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 17:24