StoryEditor
hrvatski reprezentativac

Kovačić: "Želio bih se vratiti u Dinamo, volim Hrvatsku i taj klub"

Piše desk  /  04.03.2023., 13:42h

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić otkrio je da bi se jednog dana volio vratiti u zagrebački Dinamo, gdje je igrao na početku svoje sjajne karijere.

Kovačić je u karijeri igrao za Inter, Real Madrid i Chelsea, sve velikane svjetskog nogometa, no da sada može birati, karijeru bi završio u zagrebačkom Dinamu, priznao je za Sportske novosti.

"Da sad to odlučujem, bio bi opet Zagreb! No, prerano je, zbilja, još kanim dugo igrati nogomet, pa tek sam na pragu 29. godine. Samo da bude zdravlja. Želja je što dulje trajati u vrhunskom nogometu u Europi", rekao je, nastavljajući zatim hvaliti Dinamo.

"Obožavam taj klub, otvorio mi je vrata velike scene, volim Hrvatsku, volim Zagreb, dakle, sve su opcije u mojim razmišljanjima otvorene. Rani odlazak iz Maksimira ostavio je u meni određenu neispunjenost. Teško je reći što će biti u budućnosti, ali ako se poklope stvari jednog dana, i zajedničke želje, iskreno bih volio opet igrati za Dinamo. Meni je život s Modrima bio izvanredan i volio bih uzvratiti koliko mogu, klubu i navijačima", zaključio je.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 16:32