StoryEditor
wolfsburg

Kovač će dati šansu kontroverznom hrvatskom nogometašu: "Vjerujem da to zaslužuje"

Piše desk  /  29.07.2022., 13:27h

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić u njemačkim je medijima dobio naziv "profesionalac za skandale". Vjerovalo se da zbog toga nema budućnost u Wolfsburgu, gdje se vratio nakon sezone posudbe u Borussiji Dortmund. U tom je periodu Pongračić žestokim izjavama kritizirao Wolfsburg te su se nakon toga klub i on međusobno tužili, tvrde njemački mediji.

Ipak, Pongračić će, čini se, ostati u Wolfsburgu u nadolazećoj sezoni. Niko Kovač spreman mu je ponuditi još jednu priliku, što je i potvrdio svojim izjavama. "Svatko će dobiti priliku, a to se, naravno, odnosi i na Marina", započeo je Kovač pa nastavio:

"Znam sve što se dogodilo. Znam i što ljudi govore o njemu. No ja vjerujem da je on izuzetno dobra osoba, da ima veliko srce i da zaslužuje moju priliku. Ne znam hoće li iskoristiti priliku, ali znam što on može. A kada napravi sve što može, bit će od pomoći ovoj momčadi."

Marin Pongračić u Wolfsburg je stigao u siječnju 2020. godine iz RB Salzburga u transferu vrijednom devet milijuna eura. Ondje je u jednoj i pol sezoni skupio ukupno 23 nastupa, a isto toliko imao je prošle sezone u Dortmundu. Trenutno je jedan od tri hrvatska nogometaša na raspolaganju Kovača, uz Josipa Brekala i Bartola Franjića.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 12:37