StoryEditor
"briljantna" prognoza

Komentator srbijanskog javnog servisa: Hrvatska je u padu, nema Mamića uz sebe, on ih je dizao

Piše desk  /  30.11.2022., 14:39h

Hrvatska reprezentacija, viceprvak svijeta, zanimljiva je tema mnogima, pa tako i istočnim susjedima. Jedna objava postala je jako dijeljena na društvenim mrežama.

Uoči utakmice Hrvatska – Kanada gost RTS-a, srpske državne televizije, bio je Rade Bogdanović, bivši nogometaš Atletico Madrida.

Njegova prognoza bila je poraz Hrvatske, te da Borjan neće primiti gol.

“Ta reprezentacija sastavljena je od Bosanaca i Hercegovaca. Mnogi su otišli. Mislim da će Kanada zabiti prvi gol na Svjetskom prvenstvu, a da Borjan neće primiti gol”, rekao je.

Još je i ovo dodao:

“U padu je Hrvatska, to je evidentno. Imaju puno problema u napadu, imaju jednog izvanserijskog nogometaša koji je u godinama i teško može sam.”

Potom je u priču ubacio i Mamića:

“Imaju problema, vraćam se na sindrom Zdravka Mamića, kad je bio slobodan, bio je uz njih. Dinamo vuče, reprezentacija Hrvatske vuče se na sudbinu Dinama, oslonjeni su jedni na druge. On ih je vodio, on ih je dizao”.

Na kraju utakmice ipak je okrenuo priču.

“Iako su poveli, Kanada nas je zavarala. Vidjeli ste da Hrvatska ima snagu i klasu. Jedna ekipa koju predvodi, a siguran sam u to, najbolji nogometaš od 1945. pa do danas na Balkanu Luka Modrić.”, kaže i zaključuje:

“Treba biti pošten i iskren, jedan virtuoz nogometni, sjajan momak. Zna što je obitelj, klub, reprezentacija. Te lopte, zavijuše, te vanjske. Godine čine svoje, a on ih nosi. Ovo mu je možda i posljednja prilika da napravi nešto s reprezentacijom”, rekao je Bogdanović, podsjeća dnevno.hr.

Pratit ćemo kako će najaviti Hrvatsku i Belgiju…

Dnevnik.ba

06. veljača 2023 21:10