StoryEditor
Frank Leboeuf

Klupska legenda žestoko po treneru Chelseaja: "Gospodine Potter, što je previše, previše je! Igrači koji bi trebali biti kralježnica momčadi su sramotni!"

Piše desk  /  09.01.2023., 10:02h

Bivši igrač Chelseaja Frank Leboeuf, koji je za londonsku momčad nastupao od 1996. do 2001. i vrlo brzo postao legenda, žestoko se obrušio na Grahama Potter i način na koji vodi momčad londonskog kluba. Okidač za kritike na Potterov račun bio je jučerašnji 4:0 poraz od Manchester Cityja.

"Gospodine Potter, što je previše, previše je. Nešto se hitno mora promijeniti. Ovo nije klub koji ja poznajem. Predaleko ste od toga da budete prvaci Europe. Nikad nisam vidio Chelsea u ovako lošem stanju. Igrači ne pokazuju želju, nemaju muda ni hrabrosti boriti se za svoj dres. Nemaju ponos", rekao je Leboeuf pa dodao:

"Igrači koji bi trebali biti kralježnica momčadi su sramotni. Ne radi apsolutno ništa. Ne znam što Kai Havertz radi. Mason (Mount op.a.), volim te, ali daj više! Ne znam zašto je Jorginho i dalje na terenu. Vidim igrače koji ne vjeruju ni u što. Govorim i lažnim vođama momčadi. Ne poštuju navijače Chelseaja."

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 03:39