StoryEditor
hrvatski stoper

Katastrofalne vijesti za Marija Vuškovića, njemačka antidopinška agencija tražiti još rigorozniju kaznu!

Piše desk  /  25.04.2023., 09:37h

Hrvatski nogometaš Mario Vušković, člana HSV-a, jesenas je pao na dopinškom testu i nedavno je dobio tešku kaznu od strane sportskog suda Njemačkog nogometnog saveza (DFB).

Iako je Vušković odbio nagodbu, kojom bi bio suspendiran na tek godinu dana, uvjeren u svoju nevinost te da može doći do pozitivnijeg ishoda, na kraju će morati pauzirati čak dvije godine.

Stoper HSV-a se odlučio žaliti na tu odluku jer je uvjeren kako nije kriv i uporno tvrdi da svjesno nije koristio nikakav doping. Suspenzija mu se broji od 15. studenoga prošle godine, što znači da se nogometu može vratiti tek 15. studenoga 2024. godine, što je zaista dugačko razdoblje. Ovo su vrlo  teške i neočekivane vijesti za tako mladog nogometaša koji se tek ustalio u redovima poznatog njemačkog kluba, a uskoro bi mogle postati još gore. 

Naime, Večernji list otkriva kako će njemačka antidopinška agencija (NADA) tražiti još rigorozniju kaznu za Vuškovića, a ona iznosi čak četiri godine suspenzije! To su naravno katastrofalne vijesti, a ukoliko se crne slutnje obistine, teško je za očekivati kako će se 21-godišnji nogometaš ikada više vratiti profesionalnom nogometu. 

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 02:12