StoryEditor
trener HŠK Posušje

Karačić: Nadamo se pobjedi protiv Leotara

Piše fena  /  06.05.2022., 14:18h
U 28. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac u izravnoj borbi za ostanak sastaju se HŠK Posušje i FK Leotar Trebinje, a susret su najavili trener domaće momčadi Toni Karačić i veznjak Josip Serdarušić koji očekuju pobjedu i veliku podršku navijača.

Karačić je naglasio da pripreme za utakmicu s Leotarom protječu jako dobro i da će dati sve od sebe za ostvarivanje željenog rezultata.

- Očekujemo dobru utakmicu s naše strane i protivnika koji je naš izravni konkurent u borbi za ostanak u Premijer ligi. Nadamo se dobrom tijeku utakmice i pobjedi. Nemamo ozbiljnijih kadrovskih problema s ozljedama – kazao je Karačić.

Dodao je kako krajnji rezultat utakmice ovisi o mnogim čimbenicima i da je u nogometu sve moguće.

- Nikada ni u jednom susretu ne idemo samo na jedan bod, već idemo na pobjedu. Međutim, nekada okolnosti budu takve da se stvori veliki broj prilika kao što je bilo na utakmici u Bijeljini gdje smo morali pobijediti, ali to nismo učinili i čak smo na kraju strepili da ne bi izgubili, pa sam zbog toga i zadovoljan s bodom. Mislim da smo bili bliže pobjedi od Radnika, a isto tako i u susretu protiv Slobode gdje su bili ekstremni uvjeti koji nam nisu dopuštali da razvijemo bolju igru – kazao je trener Posušja.

Josip Serdarušić napomenuo je da očekuje tri boda uz veliku podršku navijača i dobru atmosferu na stadionu Mokri Dolac.

- Očekujemo pobjedu i tri boda kao i u svakoj utakmici. Igramo na svom terenu protiv izravnog konkurenta i može se reći da je u ovoj utakmici ulog jako veliki. Mi ćemo dati sve od sebe kako bismo obradovali navijače koji su nam kroz cijelu sezonu pružali veliku podršku. Idemo po tri boda i nadam se da ćemo se na kraju veseliti zajedno s našim navijačima – kazao je Serdarušić i dodao da među igračima vlada odlična atmosfera.

Utakmica se igra na stadionu Mokri Dolac u subotu s početkom u 17 sati.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 20:26