StoryEditor
premijer liga bih

Karačić: Moramo pokazati borbenost i čvrstinu protiv Željezničara

Piše fena  /  18.08.2023., 14:05h

Nakon dva uvodna poraza na startu prvenstva nogometaše Posušja u subotu čeka još jedan težak zadatak – ogled sa sarajevskim Željezničarom.

- Nismo zadovoljni činjenicom da smo bez bodova nakon dvije odigrane utakmice. Smatram da smo bili kvalitetni i da smo zaslužili puno više, posebno u onoj utakmici protiv Širokog Brijega. Mogu reći da su nas protiv Širokog Brijega i Sarajeva naše kardinalne pogreške dovele u probleme i zbog toga smo izgubili obje utakmice - najavio je subotnju utakmicu trener Posušja Branko Karačić.

Utakmica 4. kola Premijer lige BiH Posušje – Željezničar igra se na Morkom docu u subotu od 20:45 sati, a Karačić vjeruje da njegova momčad može do prvih bodova u novoj sezoni.

- Željezničara je jako kvalitetna momčad i to su pokazali u ovim europskim utakmicama, a posebno su bili dobri protiv Borca. Moramo pokazati borbenost, čvrstinu protiv Željezničara i samo tako možemo napraviti nešto više, a nadam se da će nas sreća nagraditi i da ćemo doći do prvih bodova - dodao je Karačić.

U sutrašnjoj utakmici Karačić neće moći računati na Pavlovića i Jandreka, ali će u kadru imati novo pojačanje, portugalskog veznjaka Joaoa Ericka.

- Raduje nas da je Joao Erick stekao pravo nastupa i da će biti na raspolaganju protiv Željezničara. Međutim, nije bitan samo jedan pojedinac, nego učinak cijele momčadi koji mora biti na visokoj razini - kazao je trener Posušja.

Napadač Gabrijel Boban istaknuo je da Posušje u ovom susretu želi popraviti pogreške iz prošlih utakmica.

- Nadam se da ćemo naše ‘poklone‘ koje smo darovali u prve dvije utakmice svesti na minimum i da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Željezničar je jako dobra momčad, prikazali su se bolje od Širokog i Sarajeva, posao neće biti lagan, ali mi se nadamo pobjedi – poručio je Boban.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 08:55