StoryEditor
Romain Saïss

Kapetan Maroka otkrio što se događalo s Halilhodžićem pred SP

Piše desk  /  27.12.2022., 11:27h

Kapetan marokanske reprezentacije Romain Saïss izjavio je da osjeća zahvalnost prema Vahidu Halilhodžiću, ali da je situacija bila toliko komplicirana da je razlaz bio neminovan.

Vaha je smijenjen s funkcije izbornika Maroka tri mjeseca prije početka Mundijala nakon sukoba s najvećim zvijezdama tima, a 32-godišnji stoper Bešiktaša objasnio je što se događalo pred SP.

"S Vahidom smo došli do točke na kojoj je postalo komplicirano, čak i za njega osobno, gdje su mu zviždali na svakom putovanju. To se osjećalo stalno među reprezntativcima. Kada igrate u Maroku i čujete njegovo ime koje zvižde, to utječe na sve i unosi napetost. Ali, ne smijemo zaboraviti da nam je osigurao plasman na SP i moramo mu biti zahvalni", kazao je Saïss.

Podsjetimo, Maroko je na minulom Mundijalu u Kataru osvojio četvrto mjesto i ostvario je najveći uspjeh u povijesti.

Halilhodžić iz bijesa i razočaranja ranije nije želio nijednom riječju komentirati najveći rezultat u povijesti marokanskog nogometa, jer je smijenjen sa pozicije izbornika neposredno pred Mundijal, ali nedavno je poručio da su mu oduzeli ponos i da to ne može zaboraviti ni oprostiti.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 13:26