StoryEditor
hrvatska županijska liga

Kaos u Županijskoj ligi: Igrač nogom udarao protivnike, sucu izbio zviždaljku iz usta

Piše desk  /  24.10.2022., 18:25h

U nedjelju poslijepodne odigrane su preostale četiri utakmice 10. kola Prve ŽNL koprivničko-križevačke. Lipa je u Hlebinama s 4:2 svladala momčad Kalinovca, no nakon utakmice najmanje se pisalo o nogometu, a puno više o kaosu i općoj tučnjavi na terenu.

Kako piše portal epodravina, igrač Kalinovca Silvijo Buzuk je izazvao metež svih igrača i službenih predstavnika klubova. Tako je barem u svojem izvješću napisao delegat Kristijan Sminderovac. Sve se zakuhalo u 74. minuti, nakon jednog naočigled bezazlenog prekršaja.

Buzuka je, kako piše epodravina, očito uhvatila žuta minuta pa je prvo u tom prekidu, koji je sam izazvao, protivničkog igrača udario nogom, a zatim se okomio i na suca Mesara nakon što mu je ovaj pokazao crveni karton. Kako piše u zapisniku, iz usta mu je izbio zviždaljku te nogom namjerno stao na stopalo.

Ni tu nije bio kraj njegovom ludilu jer je na izlasku s terena prema svlačionici nogom udario i domaćeg igrača Milojevića, koji je nakon prekršaja još ležao na tlu. Izvan terena pokušali su do njega doći neki domaći pojedinci, no sve je smirila redarska služba koja je prethodno utrčala i na teren i razdvojila vruće glave.

Zbog nasilništva, kako je to nazvao delegat, Buzuk je bio jedini isključeni igrač u tom susretu, no u spomenutom incidentu kartonima su nagrađena dvojica domaćih igrača i četvorica gostujućih. 

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:00