StoryEditor
o navijačkim afinitetima:

"Kad sam baš gorio Hajduk to je bio jak klub iz malog grada, nije tražio razloge neuspjeha. Jedini sam u razredu bio hajdukovac..."

Piše desk  /  24.05.2022., 14:56h

Zoran Milanović danas je uručio odlikovanja Red Danice hrvatske za plemenitu i humanitarnu aktivnost darivanja krvi, a osvrnuo se i na nerede između Torcide i policije proteklog vikenda na autocesti.

"Ja sam hajdukovac pa sam malo subjektivan, ali sam prije svega predsjednik. Stadioni moraju biti mjesta zabave i mira. Vlada mora urgirati. Kad se vlada odluči i popije tabletu za hrabrost, onda će se i Torcida i ostali klubovi prema tome drugačije postaviti. Stadioni nisu mjesta remećenja mira, ako imaš takvu energiju, odi treniraj boks. Policija je trebala biti pripremljenija. Kako su došli u situaciju da policajac puca vatrenim oružjem? Postoje gumeni meci", rekao je predsjednik Hrvatske. 

"Ja kad sam baš gorio za Hajduk, on je bio jak klub iz malog grada i nikad nije tražio razloge svog neuspjeha. Nikad nisu imali taj pritisak da su žrtve. Igrali su, pobjeđivali. To je veliki klub, ne tražiš razloge izvan sebe.

Pola Zagreba su Dalmatinci i Hercegovci, i ja jedan od njih. Jedini sam u razredu bio hajdukovac. To nije lako. Bilo je sedamdesetih lakše navijati za Zvezdu", dodao je Milanović koji još nije siguran hoće li u četvrtak biti na Poljudu. 

"Vidjet ću hoću li ići na finale Kupa, ne znam što ću tamo u ovoj klimi. Zvali su me iz Hajduka, ali i iz Dinama na proslavu titule, no bio sam u Ženevi. Došao bih da sam bio tu."

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 18:47