StoryEditor
hrvatski trener

Jurić dolazi kod Oršića i Ćalete-Cara? Talijani: "Odbit će jer za ostanak u Italiji ima više dobrih razloga"

Piše desk  /  09.02.2023., 13:32h

Ivan Jurić nema namjere prihvatiti niti jednu od dvije ponude koje ima iz engleske Premier lige. Odbit će i Nottingham Forest i Southampton, tvrdi Tuttosport, navodeći da za ostanak u Italiji gdje vodi Torino ima više dobrih razloga.

Jurić je s Torinom 2021. potpisao trogodišnji ugovor, a dobrim rezultatima zaslužio je produženje o kojem je već pričao predsjednik kluba Urbano Cairo.

"Novi ugovor je spreman i bit će nam drago budemo li produžili. Ivan će mi javiti kada će to htjeti", izjavio je Cairo prije nekoliko dana, a Tuttosport sad navodi da, osim novog ugovora, postoji više razloga zašto će Jurić odbiti Nottingham Forest, a potom i klub za koji nastupaju Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car.

Ono što utječe na Jurićevu odluku je odličan rezultat Torina koji je u borbi za Europu, a i sam je nedavno izjavio da u karijeri nikad nije bio jače povezan s igračima koje je vodio od ovih koje vodi danas. Osim toga, dolazak Ivana Ilića plaćenog 15 milijuna eura, dokaz je da se situacija promijenila i da klub sad poštuje njegove želje.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 23:41