StoryEditor
hrvatski bek

Juranović: "Predivno je zabiti i pobijediti pred ovakvim navijačima"

Piše hina  /  24.02.2023., 11:36h

Veliki je ovo rezultat našeg kluba, ali nadam se samo jedan korak u nizu, rekao je hrvatski nogometaš Josip Juranović nakon što je zabio i asistirao u prolazu Union Berlina protiv Ajaxa u osminu finala Europske lige.

Nakon utakmice bez golova u Amsterdamu, njemački klub je pred svojim navijačima pobijedio 3-1 u uzvratu play-offa ovog natjecanja, a do pobjede je Union Berlin vodio upravo Juranović.

Na samom kraju prvog poluvremena postigao je pogodak za 2-0 kada je s 20 metara pucao, a lopta je uz lošu intervenciju gostujućeg vratara završila u mreži. Sve je zaključeno u 50. minuti kada je Juranović asistirao iz kornera Doekhiju koji je pogodio za konačnih 3-1.

„Sjajan je osjećaj pobijediti u ovakvoj atmosferi i pred našim sjajnim navijačima. Uz to je sve začinjeno time što sam postigao prvi pogodak u dresu Uniona. Uz to sam i asistirao. Ovo je veliki rezultat, povijesni rezultat za naš klub, ali idemo dalje, korak po korak. Želimo nastaviti veliki niz“, rekao je nakon utakmice hrvatski reprezentativac koji je u zimskom prijelaznom roku došao u Berlin iz škotskog Celtica.

Inače, Union Berlin je trenutačno na diobi prvog mjesta ljestvice Bundeslige zajedno s Bayernom i dortmundskom Borussijom.

„U nedjelju igramo novu veliku utakmicu, gostujemo kod Bayerna. Iako je pobjeda protiv Ajaxa velika stvar već se sada okrećemo Bayernu“, dodao je Juranović.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 17:31