StoryEditor
mostarski judo klub

Judo natjecanje ‘Borsa Open‘ u studenom u Mostaru

Piše fena  /  04.08.2023., 12:29h

Judo klub "Borsa" Mostar najavio je kako ponovno organizira Borsa Open - veliko judo natjecanje za djecu i mlade uzrasta od 11 do 18 godina, koje će se u Mostaru održati u studenom ove godine.

Posljednje izdanje Borsa Open-a održano je 2019. godine kada je manifestacija okupila 1138 natjecatelja, 129 judo klubova iz 28 zemalja.

Borsa Open se smatra jednim od najvećih sportskih i turističkih potencijala Hercegovačko-neretvanske županije, a nakon krize povezane s covidom-19 i propisanih mjera ovo veliko natjecanje više nije bilo organizirano.

Manifestacija traje 6 dana, a obuhvaća dolazak ekipa u Grad Mostar, dvodnevno judo natjecanje, te dvodnevni trening kamp.

Natjecatelji i klubovi koji su posjetiti grad Mostar u povodu Borsa Open-a 2019. godine su doputovali iz Albanije, Austrije, Bjelorusije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Francuske, Grčke, Nizozemske, Italije, Kosova, Latvije, Sjeverne Makedonije, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Švedske, Turske, Ukrajine, Uzbekistana, Južnoafričke republike i klubovi domaćini iz Bosne i Hercegovine, priopćili su iz Judo kluba "Borsa" Mostar. 

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 00:56