StoryEditor
Beograd

Jezive scene: Mladi nogometaš se srušio na terenu

Piše Desk  /  01.10.2021., 11:07h
Partizan je na svom terenu pobijedio estonsku Floru (2:0) u drugom kolu skupine Konferencijske lige, ali igru i rezultat zasjenilo je to što je u 71. minuti na terenu kolabirao Markkus Seppik, mladi (20) branič gostiju.

Seppik nije imao tjelesni kontakt s igračima, uhvatio se za grudi, a onda se srušio. Igrači obiju momčadi odmah su dozivali pomoć, a prema Seppiku su krenule liječničke ekipe Partizana i Flore, prenosi Index.hr.

Ubrzo je službeni spiker pozvao i ekipu hitne pomoći dežurnu na stadionu da pomogne unesrećenom mladom reprezentativcu Estonije.

Tako su se svi zdravstveni djelatnici na utakmici našli oko Seppika i pomagali mu, nakon čega je odvezen u beogradski Urgentni centar.

Prekid utakmice trajao je deset minuta, a tijekom njega mnogi su se sjetili užasnih scena s Eura i nesreće Christiana Eriksena. 

Nakon utakmice trener gostiju Jürgen Henn otkrio je u kakvom je stanju Seppik: "Osjetio je bol u grudima i slabost te se srušio. Nalazi se na intenzivnoj njezi, ali ono što znamo je da je u stabilnom stanju. Nije bilo srčanog udara, tako da bi trebao biti dobro."

Video pogledajte OVDJE.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 00:20