StoryEditor
početak priprema

Jakirović potvrdio ključan transfer Dinama: Modri imaju novog lijevog beka

Piše desk  /  02.01.2024., 11:57h

Sergej Jakirović je danas na konferenciji za medije pred početak Dinamovih priprema za nastavak sezone objavio popis igrača koje na iste pripreme i vodi. Dva dana prije odlaska u Rovinj Dinamo će na Maksimiru igrati protiv Rogaške.

U Istri će 13. siječnja igrati protiv Celja, koje vodi bivši Dinamov trener Damir Krznar. 16. siječnja na rasporedu je susret s Makedonijom GP, a dan kasnije igrat će se protiv poljskog Slaska. Ne zna se još jedino s kime će Dinamo igrati 10. siječnja, ali to će se uskoro dogovoriti. Samim popisom je Jakirović prilično iznenadio.

Na njemu je vjerojatno najveće iznenađenje ime Marka Brkljače, mladog veznjaka koji je prošle godine kao slobodan igrač otišao iz Hajduka u Dinamo, ali se nikad nije uspio nametnuti. Mislilo se da je otpisan u Maksimiru, ali očito je Jakirović procijenio da mu može dati još jednu šansu.

Jakirović objasnio odluke

Što se ostalih imena tiče, Fran Brodić je na popisu tako da je jasno da ga je Dinamo ipak povukao iz Varaždina ranije od planiranog. Na popisu nema Joaquina Sose, Bogdana Mihajličenka, Antonia Marina i Josipa Drmića..

"Sa Sosom i Mihajličenkom raskidamo ugovore, oni nisu dovoljno dobri. Moreno Živković nije na popisu, ali će biti s nama. Želimo samo dogovoriti s Lokomotivom sve kako treba jer ga oni na popisu imaju do ljeta. Drmić i Marin su u zadnjih šest mjeseci ugovora i za njih neće biti mjesta", rekao je Jakirović pa objavio da je novi lijevi bek i službeno stigao:

"Emreli je slobodan do sutra, a Kaneko i novi igrač Ogiwara su došli jutros. Dobit će par dana slobodno zbog jet laga, a Ogiwara ima sutra liječnički pregled."

image

Popis igrača za pripreme

INDEX -

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:53