StoryEditor
trener zrinjskog

Jakirović nakon što su Plemići izvukli Sheriff: "Svjesni smo da nas čeka težak posao, ali učinit ćemo sve da im maksimalno otežamo stvari, pa i da ih pobijedimo ako se ukaže prilika"

Piše T.R.  /  14.06.2022., 13:10h

Nogometaši Zrinjskog u prvom pretkolu Lige prvaka izvukli su teškog protivnika - prvaka Moldavije, Sheriff iz Tiraspola.

Ovaj tim je možda i najteži protivnik kojeg je Zrinjski mogao dobiti. Prošle je sezone su u kvalifikacijama za Ligu prvaka izbacili prvaka Hrvatske Dinamo te prvaka Srbije Crvenu Zvezdu, a u grupnoj fazi Lige prvaka su ostvarili senzacionalnu pobjedu na Santiago Bernabeu protiv kasnijeg osvajača natjecanja Real Madrida.

I trener Zrinjskog Sergej Jakirović svjestan je kako su izvukli teškog protivnika, ali je i obećao navijačima kako će napraviti sve da se pokažu u najboljem svijetlu, a ako se ukaže prilika, zašto ne i pobijediti.

"Igramo protiv momčadi koja ima 80 posto stranaca u svojoj ekipi te 12 reprezentativaca, to je ono što znamo okvirno. Naravno, danas kreće potpuna analiza te ekipe. Znamo da su prošle sezone u Ligi prvaka na svom putu izbacili Zvezdu i Dinamo, da su dobili Reala u Madridu, tako da je svima jasno da nas očekuje težak posao. Mi ćemo napraviti sve da se dobro prezentiramo i da im maksimalno otežamo, pa i ako nam se ukaže prilika i da ih pobijedimo. Prva je utakmica u Mostaru za tri tjedna i nadam se da ćemo biti zdravi i da ćemo ponoviti igre iz našeg prvenstva", kazao je Jakirović.

Prve utakmice prvog pretkola Lige prvaka igraju se 5., odnosno 6. srpnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 03:33