StoryEditor
bizarna situacija

Izostavili ga s popisa reprezentacije jer nije odgovarao na poruke, ali imao je dobar razlog za to

Piše desk  /  17.09.2022., 08:45h

Mladi vratara Ajaxa Jay Gorter izostavljen je s popisa mlade nizozemske nogometne reprezentacije.

Mladi vratar Ajaxa Jay Gorter izostavljen je s popisa mlade nizozemske reprezentacije do 21 godine, i to iz posve bizarnog razloga. Nije odmah odgovorio na poruke iz stožera, ali čini se da je za to imao i više nego dobar razlog.

U tom trenutku nalazio se u bolnici sa svojom majkom, koja se borila s teškom bolešću bubrega, ali to nije bio dovoljno dobar razlog za pomoćnika Sierda van Berga koji mu je odlučio "poništiti" poziv u reprezentaciju.

"Neodgovaranje na poruke skupo je koštalo mladog vratara. Pomoćnik smatra da je odnos važniji od dobrih igara na terenu, a osim toga smatra da je Gorter mogao odgovoriti na njegove poruke, usprkos situaciji s majkom", tvrdi nizozemski novinar Mike Verweij koji je sipao ogorčenje zbog mladog vratara, prenosi gol.hr.

Tvrdi da su u Savezu trebali pokazati više razumijevanja za mladog vratara, koji se našao u teškoj obiteljskoj situaciji. Bez obzira na to, Gorter neće dobiti poziv za utakmice protiv Belgije i Rumunjske.

Gorter je upisao tek jedan nastup za prvu momčad Ajaxa ove sezone, ali nije se baš proslavio. Stao je između vratnica u utakmici Superkupa protiv PSV-a i primio pet komada.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 09:16