StoryEditor
transferi

Izgleda da je Livaković oduševio Turke: Vatrena ‘jedinica‘ prelazi u redove istanbulskog velikana, Dinamu 10 milijuna eura!?

Piše desk  /  31.03.2023., 11:32h

Dominik Livaković blizu je transfera u Galatasaray, javlja turski Fotomac. Livaković je nakon sjajno odrađenog Svjetskog prvenstva iznenađujuće ostao u Dinamu, ali u narednom prijelaznom roku mogao bi napustiti Maksimir.

Turci pišu da Galatasaray traži nasljednika 36-godišnjeg Fernanda Muslere i da je izbor pao na osam godina mlađeg hrvatskog reprezentativca. Fotomac navodi da je Livaković pristao na transfer u Galatasaray i da je ostalo samo da turski velikan ponudi Dinamu 10 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u Livakovićevom ugovoru.

Livaković ugovor s Dinamom ima do 30. lipnja 2024. godine, a posljednjih mjeseci se najviše povezivao s transferom u Villarreal. U Dinamu zarađuje oko 600 tisuća eura godišnje, a za produljenje ugovora je na posljednjem sastanku navodno tražio oko milijun eura godišnje. Livaković je u hrvatskom prvaku od 2015. godine.

Galatasaray je vodeća momčad turskog prvenstva, ima šest bodova više i utakmicu više od prvog pratitelja Fenerbahčea. Trećeplasirani Bešiktaš zaostaje 11 bodova.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 16:43