StoryEditor
Walid Regragui

Izbornik Maroka: "Protiv Hrvatske ćemo dat ćemo šansu svim igračima"

Piše desk  /  15.12.2022., 07:56h

Maroko nije uspio kreirati apsolutnu senzaciju i preko Francuske se plasirati u finale Svjetskog prvenstva u Kataru. Prva afrička momčad ikad u polufinalu SP-a pružila je odličan otpor braniteljima naslova, no golovi Thea Hernandeza i Randala Kola Mouanija odveli su Francuze u finale. Utakmicu je prokomentirao marokanski izbornik Walid Regragui.

"Dali smo maksimum, to je najvažnije. Izgubili smo Aguerda na zagrijavanju, Saissa na početku meča i Mazraouija na poluvremenu, ali nemam što reći. Išli smo do kraja. Protiv Francuske se i najmanja greška skupo plaća. S takvim greškama ne možemo u finale. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, imali smo prilike, ali nismo zabili i onda nas je ubio drugi gol. No to ne umanjuje ono što smo napravili prije", izjavio je Regragui.

Regragui: Protiv Hrvatske ćemo dati minutažu onima koji nisu igrali

Maroko će tako s Hrvatskom odmjeriti snage za brončano odličje. Ta se utakmica igra u subotu u 16 sati. Podsjetimo, Hrvatska i Maroko susreli su se i u prvom kolu grupne faze, a tada je završilo bez pogodaka.

"Čeka nas malo finale, bit će teško psihički. Dat ćemo minutažu onima koji nisu igrali. Svi moraju sudjelovati. Želimo završiti treći. Najvažnije je bilo pokazati dobro lice, krasne navijače. Morat ćemo raditi da dođemo do visoke razine i osvojimo Svjetsko prvenstvo, ali nismo daleko", najavio je Regragui.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:19