StoryEditor
plaža kod hotela

Izbornik i nekoliko reprezentativaca otišli su jutros među navijače. Dalić se sa svima rukuvao: "Dat ćemo sve od sebe da im uveselimo dan"

Piše desk  /  27.11.2022., 09:13h

Nama podrška treba. Ovo nam je bitno. Hvala im. Dat ćemo sve od sebe da mi uveselimo dan. Da osjetimo da je to Svjetsko prvenstvo, kazao je izbornik na plaži ispred hotela u kojem su smješteni ‘vatreni‘

Jutro uoči utakmice Hrvatske i Kanade izbornik Zlatko Dalić iskoristio je kako bi se dodatno povezao s hrvatskim navijačima i osjetio njihovo 'bilo'. Dalić se u društvu predsjednika Saveza Marijana Kustića, Dejana Lovrena, Martina Erlića i Borne Barišića spustio na plažu ispred hotela hrvatske reprezentacije Hilton Dohe kako bi pozdravio 300-injak okupljenih navijača koji su ih dočekali zastavom dugom 200 metara, piše 24sata.hr.

- Nama podrška treba. Ovo nam je bitno. Hvala im. Dat ćemo sve od sebe da mi uveselimo dan. Da osjetimo da je to Svjetsko prvenstvo. Nažalost, nema nas puno to. No, ovo je zaista velika stvar  - kazao je izbornik.

Svakom navijaču ponaosob je pružio ruku, zahvalio i pozdravio. Bio je emotivan, na rubu suza...

A navijači su izredali klasične hrvatske navijačke pjesme i uzvike: "Moja domovina", "Hoćemo pobjedu"... 

Lopta s centra Khalifa International stadiona kreće u 17 sati. Kalkulacija nema. Trebamo, želimo, moramo pobijediti! I povijest je na našoj strani. U drugim kolima SP-a uvijek smo briljirali, nadajmo se ćemo i danas. Sretno Hrvatskoj i izborniku Daliću.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 12:45