StoryEditor
trebinje

Iz Tuzla Cityja se požalili i objavili fotografiju: "Je li unaprijed određen pobjednik utakmice?"

Piše desk  /  06.11.2022., 13:37h

Nogometaši Leotara i Tuzla Cityja danas od 13:00 sati na stadionu Police u Trebinju igraju utakmicu 17. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a neposredno pred početak susreta (koji se u vrijeme objave teksta - 13:35 - već igra) oglasili su se iz kluba koji je prošlog ljeta predstavljao BiH u europskim natjecanjima.

Naime, Tuzlaci su na svojim društvenim mrežama objavili fotografiju na kojoj se nalaze Robert Zrilić iz Odbora za suce i suđenja Nogometnog saveza BiH te službene osobe današnjeg susreta koji se igra u Trebinju.

"Je li u unaprijed određen današnji pobjednik? Predsjednik Odbora za suđenje Robert Zrilić iz Banje Luke prije utakmice u Trebinju sa službenim osobama susreta Leotar-Tuzla City", stoji u opisu fotografije koju je objavila Tuzla City.

Inače, glavni sudac susreta u Trebinju je Mateo Musa iz Čitluka, a pomoćnici su mu Mostarci Marko Zelenika i Amer Macić.

Četvrti sudac je Benjamin Deljković iz Sarajeva, delegat je Blaženko Dodig iz Ljubuškog, dok je promatrač suđenja Sead Kulović (Sarajevo).

Leotar je do 31. minute zabio tri gola i u vrijeme objave teksta ima ogromnu prednost.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 01:39