StoryEditor
dupla desetka

Iz Dohe stiže najbolja snimka dosad, argentinski Hrvat napravio je totalni show: "Samo je jedno u mom životu vrijedno..."

Piše desk  /  22.11.2022., 10:37h

Najveća mu je želja da Messi i Modrić zaigraju u finalu

Lionel Messi, prva zvijezda argentinske nogometne reprezentacije, potvrdio je kako je potpuno fizički spreman za premijeru svoje momčadi na svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar.

Argentina utakmicu prvog kola skupine C protiv Saudijske Arabije igra danas s početkom u 11 sati, a prije susreta je Messi potvrdio da potpuno spreman dočekuje premijeru.

"Fizički se osjećam jako dobro. Mislim da u stvarno dobrom trenutku dočekujem ovo Svjetsko prvenstvo. Tijekom vikenda sam nešto slabije radio na treninzima, ali ništa se ozbiljno nije dogodilo. Primio sam udarac i zbog toga sam radio s nešto slabijim intenzitetom, ali nema nikakvog razloga za brigu", rekao je Messi koji je još jednom potvrdio da će mu igranje na ovom turniru biti posljednji nastup na svjetskim prvenstvima.

"Da, vrlo vjerojatno je ovo moje posljednje svjetsko prvenstvo i zato bih volio maksimalno iskoristiti ovu zadnju priliku. Imam svoj san, kao i cijela argentinska momčad. Otvaramo protiv Saudijske Arabije i vrlo ozbiljno ćemo pristupiti tom susretu. Lakog suparnika na ovakvom turniru nema i želimo odrađivati posao na najbolji mogući način. Prva utakmica na prvenstvima je uvijek teška, uvijek postoji određena nervoza, ali vjerujem da ćemo se uspješno uhvatiti u koštac i s tim, kao i sa suparnicima."

A u međuvremenu, na ulicama Dohe pojavio se jedan vrlo neobičan argentinski navijač. Naime, riječ je o Hrvatu, Željku Buljubašiću, koji se na SP-u u Kataru pojavio u zanimljivom hrvatsko-argentinskom dresu s desetkama Luke Modrića i Mesija i natpisom 'moj kapetan'. Ovaj navijač je, inače, rođeni Splićanin, koji se kao dijete s roditeljima preselio u Argentinu, piše net.hr.

Dnevnik.ba

27. studeni 2022 10:47