StoryEditor
trener zrinjskog

Ivanković prozvao pojedine igrače: "Dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum na terenu ili nećeš biti tu"

Piše desk  /  01.12.2023., 14:50h

Trener mostarskog Zrinjskog Mario Ivanković bio je nezadovoljan nastupom dijela svojih igrača u susretu protiv AZ Alkmaara od kojega su u četvrtak navečer izgubili s 0:1 u Konferencijskoj ligi.

"Dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum na terenu ili nećeš biti tu", rekao je Ivanković na klupskoj konferenciji za novinare. Pri tome nije naveo s kojim igračima nije bio zadovoljan. 

Momčad prvaka BiH je nakon pet kola na posljednjem mjestu skupine E Konferencijske lige te više nema izgleda ostati u Europi. 

Tijekom susreta s nizozemskom momčadi su samo jednom pucali na gol, a imali su veliki broj igrača koji nisu mogli igrati ponajprije zbog ozljeda i kartona. Ivanković posebno nije bio zadovoljan izmjenama. 

"Nije mi jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15 ili 20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve to isto kao drugi iz ekipe", dodao je Ivanković koji je na klupi Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara naslijedio Krunoslava Rendulića. 

Fokus na domaće prvenstvo 

Ivanković je najavio je da će sve snage sada usmjeriti na domaće prvenstvo u kojemu su u zaostatku četiri boda za vodećim Borcem iz Banja Luke. Za četiri dana igraju susret protiv momčadi Zvijezde. 

Plemići ispali iz Europe: Presudio im dvojbeni penal

"Idemo na pobjedu maksimalno i uhvatiti priključak za Borcem", dodao je. 

Vratar Zrinjskog Marko Marić ocijenio je kako je AZ Alkmaar bio daleko bolja ekipa. Za prekršaj nakon kojeg je Nizozemcima dosuđen penal Marić je rekao kako mu se učinilo da se Vangelis Pavlidis sam spotaknuo. 

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 09:42