StoryEditor
team menadžerica vatrenih

Iva Olivari: "Možda kažemo da nismo praznovjerni, ali Olić je penale u Katru pratio iz WC-a"

Piše desk  /  30.12.2022., 15:11h

Iva Olivari, team managerica hrvatske nogometne reprezentacije, pod velikom je pozornosti javnosti nakon što su Vatreni osvojili brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru, a sada je otkrila neke nove detalje o našim nogometašima.

S reprezentacijom je osvojila dvije medalje. Sjedila je na klupi, uz izbornika Zlatka Dalića, 2018. u Rusiji, kao i 2022. u Katru, kada smo osvojili brončanu medalju nakon pobjede nad Marokom 2:1.

''Vrlo uzbudljivo je sve bilo, teško da ti uspjesi imaju veze sa mnom, ipak su neki drugi zaslužniji. Medijma je zanimljivo što je jedna žena na klupi. Što se tiče Katra, bilo je jako uspješno, imali smo ga zimi, u jednom gradu, prva nisam znala kako će to izgledati i skepse su se pokazale neopravdanima. Igrači su imali više vremena za odmor…'', rekla je Olivari.

Olivari je penale u Katru, i protiv Japana i protiv Brazila, proživljavala zagrljena s izbornikom Dalićem, je li to dio nekog praznovjerja, upitana je u Dnevniku Nove TV, gdje je u četvrtak gostovala.

''Mi kažemo da nismo praznovjerni, ali zapravo uvijek stojimo u istom redoslijedu. Prvo izbornik, ja pa Vedran Ćorluka. Ako se netko zapitao gdje je bio Ivica Olić, on je na prvim penalima otišao na WC pa smo mu i na drugim penalima rekli da je možda najbolje da ide tamo i da ih od tamo prati'', otkrila je Iva Olivari.

Zanimljiv je detalj iz njezinog djetinjstva da je bila veliki teniski talent, i to toliki da je s 11 godina pobijedila svoju vršnjakinju Steffi Graf. "Taj je dio mog života bio lijep, nažalost prekinula ga je ozljeda s 15 godina... Ali lijepa crtica, Steffi Graf je uvijek Steffi Graf", zaključila je

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 13:52