StoryEditor
šime vrsaljko:

"Ispunio sam puno više od dječačkih snova: Hvala hrvatskoj državi, hrvatskim navijačima i suigračima"

Piše desk  /  23.09.2022., 09:50h

Hrvatski nogometaši pobijedili su Dansku 2:1 u Ligi nacija, a ovacije na punom Maksimiru dobio je bivši Vatreni Šime Vrsaljko.

Vrsaljko je krajem kolovoza objavio kraj reprezentativne karijere, a uoči utakmice s Dancima oprostio se od suigrača i navijača te primio prigodne poklone od predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i direktora Stipe Pletikose.

- Stvarno prekrasan trenutak, opet nešto predivno u službi hrvatske reprezentacije, pa i ovaj trenutak kad sam odlučio da više neću igrati i posljednji put da sam pozdravio navijače hrvatske reprezentacije i posljednji pljesak koji sam dobio, mislim da je to nešto nezaboravno, rekao je Vrsaljko u razgovoru za HRT.

- Ispunio sam puno više od svih dječačkih snova koje sam imao, puno više od toga sam ispunio i hvala hrvatskoj reprezentaciji, hvala hrvatskoj državi i svim hrvatskim navijačima i mojim suigračima.

Povuče li srce i zaboli li malo duša kad vidi teren i pomisli li da bi ipak još mogao igrati, otkrio je Vrsaljko novinaru Edinu Mahmuljinu. 

- Da, istina je to, ali odluka koju sam donio, sto posto sam siguran da je ona korektna, ispravna i da je ona najbolja kako za mene tako i za hrvatsku reprezentaciju, rekao je legendarni Vatreni.

Dnevnik.ba

04. listopad 2023 09:25